دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
کد کاربر
رمز
 

توصیه های تغذیه ای جهت پیشگیری از کم خونی :


- مصرف منابع غذایی حاوی آهن مانند گوشت و حبوبات
- مصرف غذاهای حاوی ویتامین ث مانند: گوجه فرنگی، توت فرنگی، مرکبات، انواع فلفل بعد از مصرف گوشت و حبوبات.
- مصرف ویتامین ب 12 و ب 6 مانند گوشت قرمز و سفید
- مصرف غذاهای حاوی اسید فولیک مانند جگر، سبزیجات برگی سبز، کلم (کلم بروکلی) و انواع حبوبات

www.chargoon.com
Copyright © Chargoon Co. All rights reserved.
>